DE ENIGE IMMERSIEVE EXPO
OVER HAAR LEVEN ÉN HAAR WERK

Allerlaatste verlenging! Sluit op 6/11.

 

VIAGE – Digital Art Theatre

Anspachlaan 30, 1000 Brussel

BESTEL TICKETS

HAAR VERHAAL. HAAR WERK. HAAR PASSIE.

DOMPEL JEZELF ONDER
IN DE KUNST VAN FRIDA KAHLO

Deze immersieve beleving over Frida Kahlo komt voor het eerst naar Europa! De buitengewone expo over het leven en het werk van de iconische Mexicaanse schilderes wordt voorgesteld in een gloednieuw immersief theater in hartje Brussel: VIAGE – Digital Art Theatre.

IN DE PERS

“Zo’n immersive experience is een intense en unieke manier om kennis te maken met de leefwereld en werken van de wereldbekende kunstenares.”

Knack Weekend

“Een nieuwe expo die je wat ons betreft móét bezoeken. Het leven(swerk) van de legendarische Frida Kahlo wordt er namelijk in een magische belevenis gegoten.

Flair

“Door de hoogwaardige videoprojectie, licht- en akoestische effecten en 360°-projectie lijkt het alsof je middenin de kunstwerken van Kahlo duikt.”

De Zondag Magazine

de expo

Viva Frida Kahlo biedt een inzicht in het tragische leven van de Mexicaanse kunstenares en haar creaties. De expo zit vol kleurrijke, exotische symboliek, aangevuld met een reeks krachtige zelfportretten. De creaties van de kunstenares en haar leven vormen de kern van deze meeslepende tentoonstelling, gepresenteerd met behulp van hoogwaardige videoprojectie en licht- en akoestische effecten. De 360° projectie plaatst de bezoekers middenin de kunstwerken van Kahlo.

IN COLLABORATION WITH

THE DIEGO RIVERA AND FRIDA KAHLO MUSEUMS TRUST

AND THE MEXICAN EMBASSY IN BRUSSELS