PAINTING & WINE WORKSHOP

PAINTING & WINE WORKSHOP met Maricela Del Rio – 01.06

Wist je dat schilderen een ongelooflijk therapeutisch hulpmiddel is dat helpt om in het huidige moment te leven? Maak van deze artistieke ervaring gebruik om je nog dieper onder te dompelen in het leven en werk van Frida Kahlo. Dompel jezelf onder in het universum van de Mexicaanse kunstenares door haar kunst te beoefenen, omringd door haar iconische werken.

Maricela zal je tot in detail uitleggen hoe je portretkunst kunt benaderen en met kleur kunt werken, zelfs als je niet kunt tekenen. Als je nog nooit eerder hebt geschilderd, of als je voor het laatst geschilderd hebt op de basisschool, geen zorgen! Maricela zal er zijn om je te begeleiden. We zorgen voor alles wat nodig is om je schilderij te maken tijdens dit origineel en creatier afterwork event.

Samengevat:

🎨 Een ongelofelijke immersieve ervaring over het leven en het werk van Frida Kahlo
🧘‍♀Een afterwork schilderworkshop omringd door 360° projecties
👩‍🎨 De hulp van een experte om u tijdens het schilderproces te begeleiden
🖌 Schildersmateriaal inbegrepen (Formaat doek: 30x25cm)
🍷 2 glazen wijn inbegrepen
📍In het hart van de gloednieuwe trendy hotspot Viage – Digital Art Theatre

Planning

Afterwork – Painting workshop & wine tasting on Wednesday June 01:

18:30 Expo

19:30 Workshop

21:00 Einde van het evenement

Viva Frida Kahlo

Over Maricela Del Rio

Maricela is een beeldend kunstenaar die altijd al een passie heeft gehad voor illustratie, kunst en design. Ze begon haar carrière als modeontwerpster in Mexico-Stad. Haar liefde voor de Mexicaanse cultuur, haar roots en haar land worden weerspiegeld in haar kunst. Ze wijdt zich nu voor 100% aan de schilderkunst.